Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

De ce este importanta reciclarea?

În timpul vieții, o persoană produce de aproximativ 600 de ori mai mult gunoi decât greutatea sa, suficient pentru a umple câteva camioane. Problema este că planeta noastră este supraaglomerată și, făcând un exercițiu de imaginație, putem înțelege ce se întâmplă la nivel global în termeni de deșeuri. În plus, toate resursele sunt limitate și de îndată ce le folosim, este foarte dificil să mai obținem.

*De ce este importantă reciclarea?*

Reciclarea nu este un moft sau o tendință, ci este o problemă la care toți trebuie să contribuim pentru a găsi o rezolvare, de la persoane fizice până la companii. Impactul pe care îl au deșeurile asupra sănătății umane și a mediului este foarte mare.

Când deșeurile se amestecă la gunoi și sunt arse, multe substanțe poluante și periculoase sunt eliberate în atmosferă. O mare parte dintre aceste deșeuri ar putea fi transformate în alte obiecte utile, reducând astfel gradul de poluare și permițând regenerarea resurselor naturale din ce în ce mai puține în timp.
Deci, dacă am conștientiza cu toții cât de gravă este această problemă, ne-am putea da seama de importanța reciclării și de ce este bine ca unele lucruri să fie refolosite într-o formă nouă.

Articole Recente