Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Festivalul „Chișinăul sportiv 2023”

În premieră, Primăria Municipiului Chișinău organizează evenimentul sportiv de excepție – Festivalul „Chișinăul sportiv 2023”.
Această activitate va întruni întreaga comunitate sportivă oferind o platformă unică pentru a împărtăși beneficiile și plăcerea practicării sportului promovând valorile sportive în municipiul Chișinău.
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 iunie 2023, în Parcul „La Izvor” și va cuprinde un vast program de activități sportive, masterclass-uri și programe de divertisment. Tot acolo va fi organizat și un târg cu produse autohtone, iar seara va culmina cu un recital muzical deosebit din partea invitaților speciali.
Participanții la eveniment vor fi elevii școlilor sportive din municipiul Chișinău, sportivi amatori și profesioniști, campioni la turnee naționale și internaționale, antrenori, reprezentanți ai cluburilor și federațiilor sportive, și ai comunității sportive din municipiul Chișinău.
Evenimentul va fi deschis publicului larg și va oferi oportunitatea de a vă inspira de la cei mai buni sportivi la box, gimnastică, caiac-canoe, karate, fotbal, volei, baschet și multe alte activități interactive. Toți câștigătorii vor fi premiați de Primăria Municipiului Chișinău și partenerii evenimentului.
Această inițiativă este un pas important în dezvoltarea domeniului sportiv și în promovarea Chișinăului ca un oraș prietenos și dinamic în ceea ce privesc activitățile sportive.
Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Chișinău în colaborare cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău.
Indiferent dacă ești un sportiv pasionat sau doar dorești să te distrezi și să încerci ceva nou, festivalul oferă opțiuni pentru fiecare. Așa că vino la Festivalul „Chișinăul sportiv 2023” pentru a te conecta cu alți entuziaști ai sportului și pentru a crea amintiri de neuitat!
348363013_266305922584597_6435232315200254394_n-1-817x600

Articole Recente